Bestia Collars: drsné i elegantní doplňky pro velká a střední psí plemena

Ne nadarmo se říká, že pes je nejlepší přítel člověka. Dopřát mu kvalitní a spolehlivé psí potřeby je to nejmenší, co pro něj můžeme udělat. To ale neznamená, že to nejde stylově!

 

 

 Máme pro vás skvělý tip, který vás zaručeně nadchne, pokud vlastníte psa, s nímž chcete vzbuzovat respekt.  

 

Co nebo kdo se skrývá pod značkou Bestia Collars?


Pečlivý výrobce…

 

Co si člověk neudělá sám, to nemá. Přesně tímto mottem se řídili zakladatelé brandu Bestia. Pro své psy chtěli to nejlepší a nespokojili se jen tak s ledasčím. Obojky nevyjímaje. Nikdo však nedokázal vyhovět náročným představám a požadavkům.

 

Nadšení pejskaři se tak rozhodli vzít věci do vlastních rukou a pro své potřeby začali vlastnoručně vyrábět vysoce kvalitní obojky, které konečně splnily všechna očekávání: spolehlivost, odolnost, pohodlí, a hlavně precizní, ale i a unikátní zpracování.

 

Základem je materiál. Obojky jsou vždy ze 100% pravé kůže a nabídka se brzy znatelně rozšířila. Oblíbená značka v dnešní době nabízí také vodítka, postroje, náhubky a další neodmyslitelné psí potřeby. Jedinečné a do posledního písmenka ručně dělané.

 

… a lídr na trhu s vybavením pro psy!

 

Pozitivní ohlasy na sebe nenechaly dlouho čekat. Luxusní a propracované psí doplňky začaly být mezi ostatními psími nadšenci natolik populární, že se ani nestačily vyrábět. Dokonalost vyžaduje spoustu času a pořádnou porci puntičkářství.

 

Dnes je Bestia absolutní evropskou jedničkou ve výrobě koženého vybavení pro psy a celosvětově vyhledávanou a uznávanou značkou. Vděčí za to maximální kvalitě a nevšednímu designu svých výrobků. Navíc se pyšní 100% spokojeností klientů.

 

Psí doplňky pro obry i malé trhače

 

Produkty Bestia Collars jsou určeny starostlivým a náročným páníčkům, kteří si potrpí na nejvyšší kvalitu a pohodlí svých mazlíčků. 

 

Pokud jde přímo o chlupaté parťáky, zde se meze nekladou. I přesto, že je většina produktů dělaná na míru větším plemenům, na své si určitě přijdou také majitelé středně velkých psů, ale i třeba malých buldočků.

 

Kromě mistrovského zpracování je obrovskou předností rozmanitý a vždy naprosto unikátní vzhled. Chcete, aby váš parťák působil stylově a zároveň budil respekt? Výborně. Jste na správné adrese.

 

Je libo frajerský psí obojek nebo náhubek na čumák?

 

Ukažte, kdo je tady pánem! Jestli pro svého rottweilera či dobrmana plánujete image drsňáka, můžete sáhnout po masivním obojku „Danger” ze 100% pravé vepřové nebo jehněčí kůže. O nebezpečný vzhled se postará kombinace malých a velkých hrotů, ze kterých autorita přímo sálá.

199-2 (1)

Obojek Bestia Collar – Danger

 

Kvalita a špičkové zpracování jsou samozřejmostí. Na prvním místě je ale pohodlí. Řídí se tím oblíbený náhubek „Eros” určený pro větší plemena. Ocení ho třeba pitbulové, ale i mastif. Je navržený pro maximální komfort, bezpečí a snadné dýchání.

 

205-2

Náhubek Bestia Collar – Eros

 

Respekt lze také spojit s elegancí. Na míru dělaný postroj „Metal” s nadčasovým designem je vybaven nerezovými destičkami, které vám na přání obohatíme o jméno vašeho psa, libovolné logo nebo cokoliv jiného. Oblékne ho anglický buldok, a dokonce i kavkazský ovčák. Na tyto produkty si samozřejmě chvilku počkáte, protože jsou na míru, ovšem garantujeme, že se trpělivost vyplatí – výsledek je fenomenální! 

1728-3

Postroj Bestia Collar – Metal

 

Pro náročné pejskaře doporučujeme model „Morelia Python”. Díky kombinaci barev i materiálů se jedná o hotové umělecké dílo. Vytříbený vzhled zajišťuje spojení buvolí kůže s pravou hadí kůží krajty.

1731-2

Postroj Bestia Collar – Morelia Python



Postroje i hrudní pásy jsou vyrobené z pevné kůže, která vydrží nápor i toho nejsilnějšího tahače. Bát se nemusíte ani o komfort vašeho miláčka, všechny postroje jsou vybaveny polstrovanou hrudní deskou pro naprosté pohodlí.

 

Nabízených produktů je samozřejmě daleko více. Záleží už pouze na vás a vašem čtyřnohém společníkovi, co si vyberete. Před objednávkou se ale ujistěte, že jste svého psa dobře změřili.


Pes je nenahraditelným a věrným společníkem do nepohody. Za svou věrnost a bezmeznou lásku si určitě zaslouží občas rozmazlit. S kouskem od značky Bestia se navíc zaručeně blýsknete před ostatními pejskaři!